Laadukasta ja ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa ja siivouspalvelua

Etusivu » Yritys

EPV Kiinteistöpalvelu Oy

EPV Kiinteistöpalvelu Oy on kiinteistöhuollon ja siivouspalvelujen ammattilainen. Toimimme Seinäjoen talousalueella laadittujen sopimusten mukaisesti. Suoritamme yksittäiset keikat tai toimimme laaditun sopimuksen mukaan. Päivystyksemme toimii 24 h vuorokaudessa palvellen, myös kiireellisissä tapauksissa.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluistamme!

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet. 

PHM Group

Ammattitaitoinen henkilökunta

Palveluksemme on noin 25 siistijää ja noin 35 kiinteistöhuollon ammattilaista. Henkilökuntamme on koulutettua ja työhönsä perehdytettyä väkeä.

Laadukas työnjälki

Laadukas työnjälki, puhdas pinta, toimiva kiinteistörakennus ja hoidetut ulkoalueet ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Panostamme erinomaiseen työnjälkeen niin siivouspalveluiden kuin kiinteistöhuollon saralla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot