Paikallisesti, luotettavasti ja ympäristöystävällisesti

Etusivu » Palvelut » Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuollot, ulkoalueiden hoidot ja LVIS-palvelut meiltä Seinäjoen talousalueella

EPV Kiinteistöpalvelu Oy:n kiinteistöhuoltopalvelut kattavat Seinäjoen ja Ilmajoen ympäristöt. Monipuoliseen palvelukokonaisuuteemme kuuluvat mm. kiinteistöjen huoltopalvelut, ulkoalueiden hoito, tekniset erillispalvelut ja siivoukset. Takaamme kiinteistöjen toimivuuden ja turvallisuuden – muista myös tilata siivouspalvelut kauttamme!
Pyydä tarjous kokonaisvaltaisesta kiinteistönhoidosta!

Kiinteistöhuolto

Teemme kiinteistöihin yksittäisiä huolto- ja korjaustöitä tai solmimme pitempiaikaisen kiinteistöhuoltosopimuksen, joka kattaa kokonaisvaltaisesti kaikki tarvittavat ylläpito-, huolto-, ja kunnossapitotyöt. Kiinteistöhuoltomme kattaa esimerkiksi:

  • Ulkoalueiden hoidon
  • Tekniset erityispalvelut
  • Siivouspalvelut
  • Roskien siivouksen
  • Pihakaivojen huollot

 

Tekniset erityispalvelut – viemärinavaukset, ilmanvaihtokanavat ja LVIS-työt!

Suoritamme LVIS-järjestelmien huollot ja ylläpitotyöt, viemärinavaukset, höyrypesut, ilmanvaihtokanavien puhdistukset ja neulapatterihuollot luotettavasti. Tukenamme on kattava ja asiantunteva yhteistyökumppaniverkostomme.

Viemärihuolto

PHM Digital
Verkkopalvelumme antaa taloyhtiön hallitukselle, asukkaille, isännöitsijälle ja kiinteistönomistajalle pääsyn kiinteistön tietoihin ja mahdollistaa sujuvan yhteistyön ja yhteydenpidon kaikkien tahojen kesken.
Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot