Huoltotyöt ja korjaustoimenpiteet kiinteistöissä

Etusivu » Palvelut » Päivystys

Huoltopäivystys

Huoltopäivystyksemme palvelee kiireellisissä tapauksissa numerossa 050 318 8000. Kiireettömät asiat voit ilmoittaa sähköpostitse: info@epvk.fi tai täytä alla oleva vikailmoitus kiireettömissä tapauksissa. Voit ilmoittaa kaikki huolto- tai korjaustoimenpiteitä vaativat viat meille 24 tuntia vuorokaudessa.

Huolto- ja korjauspäivystys, kiireelliset

Kiireellisissä asioissa soita numeroon: 050 318 8000

Teemme kiireellisinä esimerkiksi ovenavauksen ja huolto- ja korjaustyön, kuten esimerkiksi:

  • äkillinen vesivuoto
  • viemäritukos
  • lämmöntuotantolaitteiden korjaus
  • varsinainen hätätyö

 

Huolto- ja korjauspäivystys, kiireettömät

Kiireettömät vikailmoitukset voit ilmoittaa alla olevalla lomakkeella, tai sähköpostitse osoitteeseen info@epvk.fi

Kiireettömiä huoltotoimenpiteitä voivat olla esimerkiksi lampunvaihto, asunnossa ilmenevät hajuhaitat tai asunnon kylmyys tai liiallinen lämpö.

 

Huoltopyyntölomake

Lomakkeen kautta tehtyjä huoltopyyntöjä käsitellään arkisin klo 8-16. Mikäli asiasi vaatii välitöntä reagointia (esimerkiksi vesivahinko tai oven avauspyyntö) soita asiakaspalveluumme.

 

Me EPV Kiinteistöpalvelussa arvostamme yksityisyyttäsi ja kiinnitämme erityistä huomiota henkilötietojen suojaukseen ja noudatamme hyvää tietojenkäsittelytapaa. EPV Kiinteistöpalvelu tarjoaa kiinteistöhuoltopalveluita taloyhtiöiden käyttöön ja huolehtii taloyhtiöasiakkaidensa asukkaiden huoltopyynnöistä. Pääsääntöisesti lomakkeella kerättyjen ja palvelussa ylläpidettävien asukkaiden henkilötietojen osalta taloyhtiö toimii ko. rekisterin rekisterinpitäjänä. EPV Kiinteistöpalvelu käsittelee taloyhtiön rekisteriin kuuluvia henkilötietoja kiinteistöhuoltopalveluiden tarjoamiseksi taloyhtiön lukuun. EPV Kiinteistöpalvelu toimii henkilötietojen rekisterinpitäjänä tilaaja-asiakkaana (kuten taloyhtiöt) toimivien tahojen päättäjien ja yhteyshenkilöiden yhteystietojen osalta ja silloin kun asiakassuhde syntyy EPV Kiinteistöpalvelun ja asukkaan välille suoraan esim. ovenavauspalveluun liittyen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat täältä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot