Siivouspalveluja kotiin ja toimistoon

Etusivu » Palvelut » Siivouspalvelut

Asuin- ja liikekiinteistöjen siivousta Seinäjoen talousalueella

Seinäjokelainen EPV Kiinteistöpalvelu Oy:n siivouspalvelut sisältävät laadukasta ja monipuolista palvelua asiakkaan toiveen mukaisesti. Siivoamme kodit, toimistot, liikekeskukset, elintarviketeollisuuden tilat, teollisuus- ja tuotantotilat sekä muut toimitilat. Siivouspalvelujen lisäksi tarjoamme myös kattavasti kiinteistöhuollon palveluita. Mitoitamme siivouspalvelut asiakkaan tarpeen mukaan. Pyydä tarjous siivouspalveluistamme!

Siivouspalvelu tuo toimivuutta, puhtautta ja viihtyvyyttä

EPV Kiinteistöpalvelu Oy:n siivouspalvelut huolehtivat toimivasta kokonaisuudesta määritellyn palvelukokonaisuuden mukaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme siistii tilat kuin tilat. Puhdas tila antaa hyvän ensivaikutelman ja antaa taustat viihtyisälle työskentelylle ja asioinnille.

Tunnollinen henkilökuntamme tekee siivouksen huolellisesti sovitun palvelukokonaisuuden mukaan. Siivouspalvelumme edistävät viihtyisyyttä, turvallisuutta ja terveellisyyttä. Toimimme vastuullisesti ja täsmällisesti ajanmukaisin välinein. Kaikki toimintamme tähtää korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Laadukkaat yrityssiivoukset meiltä

Seinäjokelainen EPV Kiinteistöpalvelu Oy siivoaa ja suorittaa kiinteistöhuollot yrityksille. Siistimme toimistoissa, liikekeskusteluissa, elintarviketiloissa sekä teollisuus- ja tuotantotiloissa mitoitetun sopimuksen mukaan.
Pyydä tarjous siivous- ja tilapalveluistamme!

Solmimme mielellämme pitkäaikaisia asiakassuhteita. Teemme tarvittaessa myös keikka- ja tuuraustöitä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee asiantuntevasti kohteessa kuin kohteessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää yrityssiivouksesta.

Siistimme kodit puhtaaksi ja raikkaaksi

EPV Kiinteistöpalvelu siivoaa Seinäjoen, Ilmajoen ja Lapuan ympäristössä. Teemme kotisiivoukset keikkatyönä tai yhdessä rakennetun siivoussopimuksen mukaan. Siivoamme kaikkia kodin tilat ja suoritamme esimerkiksi ikkunanpesut.
Pyydä tarjous kotisiivouksesta!

Kun sopimussiivousta lähdetään laatimaan asiakkaan kanssa, haluamme todella sitoutua omalta osaltamme siivouspalvelun tuottajana siihen, että laatu on korkeatasoista ja että sovitut siivoustoimenpiteet suoritetaan ajallaan. Huolehdimme kaikista siivouskohteistamme tarkasti ja ammattitaidolla. Kartoitamme alussa tilanteesi yksityiskohtaisesti, ja rakennamme sopimussiivousta koskevan palvelukokonaisuuden tarpeiden mukaan.
 

Kutsumalla EPV Kiinteistöpalvelu kotiisi helpotat arjen hyörintää tai esimerkiksi lähestyviä kodin juhlatapahtumia. Tilaa kauttamme puhdas ja siisti koti, teemme:

  • ikkunanpesuja
  • kertasiivouksia
  • kuukausisiivoukset, ylläpitosiivoukset

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot