Siivouspalveluja kotiin ja toimistoon

Etusivu » Palvelut » Siivouspalvelut

Asuin- ja liikekiinteistöjen siivousta Seinäjoen talousalueella

Seinäjokelainen EPV Kiinteistöpalvelu Oy:n siivouspalvelut sisältävät laadukasta ja monipuolista palvelua asiakkaan toiveen mukaisesti. Siivoamme kodit, toimistot, liikekeskukset, elintarviketeollisuuden tilat, teollisuus- ja tuotantotilat sekä muut toimitilat. Siivouspalvelujen lisäksi tarjoamme myös kattavasti kiinteistöhuollon palveluita. Mitoitamme siivouspalvelut asiakkaan tarpeen mukaan. Pyydä tarjous siivouspalveluistamme!

Siivouspalvelu tuo toimivuutta, puhtautta ja viihtyvyyttä

EPV Kiinteistöpalvelu Oy:n siivouspalvelut huolehtivat toimivasta kokonaisuudesta määritellyn palvelukokonaisuuden mukaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme siistii tilat kuin tilat. Puhdas tila antaa hyvän ensivaikutelman ja antaa taustat viihtyisälle työskentelylle ja asioinnille.

Tunnollinen henkilökuntamme tekee siivouksen huolellisesti sovitun palvelukokonaisuuden mukaan. Siivouspalvelumme edistävät viihtyisyyttä, turvallisuutta ja terveellisyyttä. Toimimme vastuullisesti ja täsmällisesti ajanmukaisin välinein. Kaikki toimintamme tähtää korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Laadukkaat yrityssiivoukset meiltä

Seinäjokelainen EPV Kiinteistöpalvelu Oy siivoaa ja suorittaa kiinteistöhuollot yrityksille. Siistimme toimistoissa, liikekeskusteluissa, elintarviketiloissa sekä teollisuus- ja tuotantotiloissa mitoitetun sopimuksen mukaan.
Pyydä tarjous siivous- ja tilapalveluistamme!

Solmimme mielellämme pitkäaikaisia asiakassuhteita. Teemme tarvittaessa myös keikka- ja tuuraustöitä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee asiantuntevasti kohteessa kuin kohteessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää yrityssiivouksesta.

Siistimme kodit puhtaaksi ja raikkaaksi

EPV Kiinteistöpalvelu Oy siivoaa Seinäjoen ja Ilmajoen ympäristössä. Teemme kotisiivoukset keikkatyönä tai laaditun siivoussopimuksen mukaan. Siivoamme kaikkia kodin tilat ja suoritamme esimerkiksi ikkunanpesut.
Pyydä tarjous kotisiivouksesta!

Kutsumalla EPV Kiinteistöpalvelu Oy kotiisi helpotat arjen hyörintää tai esimerkiksi lähestyviä kodin juhlatapahtumia. Tilaa kauttamme puhdas ja siisti koti, teemme:

  • ikkunanpesuja
  • kertasiivouksia
  • kuukausisiivoukset, ylläpitosiivoukset

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot