Yritys

Laadukasta ja ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa ja siivouspalvelua | Seinäjoki | Ilmajoki

EPV Kiinteistöpalvelu Oy on kiinteistöhuollon ja siivouspalvelujen ammattilainen. Toimimme Seinäjoen ja Ilmajoen alueella laadittujen sopimusten mukaisesti. Suoritamme yksittäiset keikat tai toimimme laaditun sopimuksen mukaan. Päivystyksemme toimii 24 h vuorokaudessa palvellen, myös kiireellisissä tapauksissa.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluistamme!

EPV Kiinteistöpalvelut on PHM partneri - osa PHM Groupia. PHM Group on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Palveluksemme on noin 25 siistijää ja noin 35 kiinteistöhuollon ammattilaista. Henkilökuntamme on koulutettua ja työhönsä perehdytettyä väkeä.

Laadukas työnjälki

Laadukas työnjälki, puhdas pinta, toimiva kiinteistörakennus ja hoidetut ulkoalueet ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Panostamme erinomaiseen työnjälkeen niin siivouspalveluiden kuin kiinteistöhuollon saralla.

Ota yhteyttä