Siivouspalvelut

Siivouspalveluja kotiin ja toimistoon | Seinäjoki | Ilmajoki

Seinäjokelainen EPV Kiinteistöpalvelu Oy:n siivouspalvelut sisältävät laadukasta ja monipuolista palvelua asiakkaan toiveen mukaisesti. Siivoamme kodit, toimistot, liikekeskukset, elintarviketeollisuuden tilat, teollisuus- ja tuotantotilat sekä muut toimitilat. Siivouspalvelujen lisäksi tarjoamme myös kattavasti kiinteistöhuollon palveluita. Mitoitamme siivouspalvelut asiakkaan tarpeen mukaan. Pyydä tarjous siivouspalveluistamme!

Siivouspalvelu tuo toimivuutta, puhtautta ja viihtyvyyttä

EPV Kiinteistöpalvelu Oy:n siivouspalvelut huolehtivat toimivasta kokonaisuudesta määritellyn palvelukokonaisuuden mukaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme siistii tilat kuin tilat. Puhdas tila antaa hyvän ensivaikutelman ja antaa taustat viihtyisälle työskentelylle ja asioinnille.

Tunnollinen henkilökuntamme tekee siivouksen huolellisesti sovitun palvelukokonaisuuden mukaan. Siivouspalvelumme edistävät viihtyisyyttä, turvallisuutta ja terveellisyyttä. Toimimme vastuullisesti ja täsmällisesti ajanmukaisin välinein. Kaikki toimintamme tähtää korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Ota yhteyttä