Huoltopäivystys

Huoltotyöt ja korjaustoimenpiteet kiinteistöissä | Seinäjoki | Ilmajoki

Huoltopäivystyksemme palvelee kiireellisissä tapauksissa numerossa 050-318 8000. Kiireettömät asiat voit ilmoittaa sähköpostitse: info@epvk.fi tai täytä alla oleva vikailmoitus kiireettömissä tapauksissa. Voit ilmoittaa kaikki huolto- tai korjaustoimenpiteitä vaativat viat meille 24 tuntia vuorokaudessa.

Huolto- ja korjauspäivystys, KIIREELLISET:

Kiireellisissä asioissa soita numeroon: 050-318 8000!

Teemme kiireellisinä esimerkiksi ovenavauksen ja huolto- ja korjaustyön, kuten esimerkiksi:

  • äkillinen vesivuoto
  • viemäritukos
  • lämmöntuotantolaitteiden korjaus
  • varsinainen hätätyö

Huolto- ja korjauspäivystys, KIIREETTÖMÄT:

Kiireettömät vikailmoitukset voit ilmoittaa alla olevalla lomakkeella, tai sähköpostitse osoitteeseen
info@epvk.fi

Kiireettömiä huoltotoimenpiteitä voivat olla esimerkiksi lampunvaihto, asunnossa ilmenevät hajuhaitat tai asunnon kylmyys tai liiallinen lämpö.

Ota yhteyttä

Huoltopyyntölomake

Lomakkeen kautta tehtyjä huoltopyyntöjä käsitellään arkisin klo 8-16. Mikäli asiasi vaatii välitöntä reagointia (esimerkiksi vesivahinko tai oven avauspyyntö) soita asiakaspalveluumme.

Teemme voitavamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja varmistaaksemme henkilökuntamme työturvallisuuden. Ilmoitathan meille huoltopyynnön yhteydessä, jos työn suorittamisessa on tarpeen ottaa huomioon erityistoimenpiteitä, kuten esimerkiksi henkilökuntamme suojautuminen, tiettyjen tilojen välttäminen tai riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden kontaktoinnin välttäminen. Tieto auttaa meitä suojelemaan omaa henkilökuntaamme mahdolliselta altistumiselta, jos tiloihin on tarpeen tulla kiireellisiä huoltotöitä tekemään, eikä huoltotyötä voida siirtää toiseen ajankohtaan. Emme säilytä tietoa sen pidempää aikaa, kuin mikä on tarpeen huoneiston huoltokäynnin hoitamiseksi. Kotikatu ei kerää eikä tallenna tai muutoinkaan käsittele yksittäisten henkilöiden terveystietoja, kuten esimerkiksi tietoa henkilön koronavirustartunnasta tai sairaudesta.

Me EPV Kiinteistöpalvelussa arvostamme yksityisyyttäsi ja kiinnitämme erityistä huomiota henkilötietojen suojaukseen ja noudatamme hyvää tietojenkäsittelytapaa. EPV Kiinteistöpalvelu tarjoaa kiinteistöhuoltopalveluita taloyhtiöiden käyttöön ja huolehtii taloyhtiöasiakkaidensa asukkaiden huoltopyynnöistä. Pääsääntöisesti lomakkeella kerättyjen ja palvelussa ylläpidettävien asukkaiden henkilötietojen osalta taloyhtiö toimii ko. rekisterin rekisterinpitäjänä. EPV Kiinteistöpalvelu käsittelee taloyhtiön rekisteriin kuuluvia henkilötietoja kiinteistöhuoltopalveluiden tarjoamiseksi taloyhtiön lukuun. EPV Kiinteistöpalvelu toimii henkilötietojen rekisterinpitäjänä tilaaja-asiakkaana (kuten taloyhtiöt) toimivien tahojen päättäjien ja yhteyshenkilöiden yhteystietojen osalta ja silloin kun asiakassuhde syntyy EPV Kiinteistöpalvelun ja asukkaan välille suoraan esim. ovenavauspalveluun liittyen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat täältä.